Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Tillsammans rider vi ut stormen

Tillsammans rider vi ut stormen

Vi på Carlenskogs är noga med att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och håller oss uppdaterade på situationen och förändringar i restriktionerna. Våra kunders och medarbetares hälsa, trygghet och säkerhet är av allra högsta prioritet för oss.

VÄLKOMMEN TILL OSS...

om du känner dig frisk och kry!

 

MED ANLEDNING AV DEN PANDEMI VI JUST NU BEFINNER OSS I KÄNNS DET ANGELÄGET FÖR OSS ATT INFORMERA ER OM HUR VI HANTERAR SITUATIONEN PÅ CARLENSKOGS. 

Självklart tar vi Covid-19 och smittspridningen på största allvar och har vidtagit en rad olika åtgärder för att både vår personal och våra kunder ska känna sig trygga att handla och verka hos oss. För att säkerställa både vår egen och er säkerhet har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Runt om på vår anläggning finns tillgång till tvål och vatten för att alla som känner behov av att tvätta händerna ska kunna göra det. Dessutom hittar ni handdesinfektion tillgängligt på flera ställen runt om på anläggningen.
  • Vi har ökat våra städrutiner och ser kontinuerligt över ytor som är mer utsatta. Det handlar till exempel om att vi regelbundet rengör kassadiskar, kortterminaler, kaffemaskiner, kundkorgar mm.
  • Kontanter är tillsvidare stoppade och vi har istället infört möjligheten att betala med Swish.
  • Vår personal uppmanas att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom och vi uppmanar våra kunder att endast besöka oss om ni känner er friska och krya.

Känner du oro för att besöka oss är du välkommen att ringa eller maila in din beställning eller fråga så hjälper vi dig den vägen. Självklart kommer vi även ut och hjälper dig utomhus om du inte vill gå in i vår butik. Vi har sedan tidigare väl utvecklade leveransmöjligheter och vi levererar mer än gärna direkt hem till dig.

När du besöker oss på vår anläggning ser vi till att hålla avstånd och vi uppmanar även dig som kund att hålla avstånd till oss.

Tillsammans hjälps vi åt i kampen mot smittspridningen!

RING ELLER MAILA OSS

Telefon: 0492-757 50

Epost: INFO@CARLENSKOGS.SE